National Science Library of Georgia

Image from Google Jackets

ცხიმის შემცვლელები დაქვეითებული კალორიულობით და მათი შემცველი საკვები პროდუქტი ბერნარდ ს. სეკულა.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: ge ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 1999-11-05Description: გამოგონებაზე პატენტის სრული ტექსტი - 11 გვPatent information: 1386 , B, 1999-11-05, published, SakpatentiOther title:
  • = REDUCED CALORIE FOOD PRODUCTS : გამოგონების პატენტი = Patent for invention : (11) GE P 1998 1386 B : (51) A 23 D 9 /00 (IPC, 2006)
Subject(s): Other classification:
  • A23D9/00;
  • C07C69/00
Online resources: Summary: 1. ტექნიკური შედეგი კალორიულობის შემცირება, ჰიდროლიზის უნარი, მდგრადობა გახურებისას. 2. არსი: შემცირებული კალორიულობის საკვები პროდუქტი, რომელიც ცხიმოვანი კომპონენტის სახით შეიცავს ცხიმის შემცვლელს: მონოგლიცერიდებს ან დიგლიცერიდებს და ოლეფინის რადიკალს სოიას ცხიმოვანი მჟავებიდან. საკვები პროდუქტი საკვები ცხიმის სახით შეიცავს თხევად ცხიმს მაგ. არაქისის ცხიმს და წარმოადგენს საფუძველს სალათის დენადი ან ნახევრადმყარი საკმაზის, მაიონეზის და მარგარინის დასამზადებლად. 3. გამოყენების სფერო: კვების მრეწველობა.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
პატენტები პატენტები ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი A23D9/00 (Browse shelf(Opens below)) P 1998 1386 B Not for loan 2015-13829

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1. ტექნიკური შედეგი
კალორიულობის შემცირება, ჰიდროლიზის უნარი, მდგრადობა გახურებისას.
2. არსი:
შემცირებული კალორიულობის საკვები პროდუქტი, რომელიც ცხიმოვანი
კომპონენტის სახით შეიცავს ცხიმის შემცვლელს: მონოგლიცერიდებს ან დიგლიცერიდებს და
ოლეფინის რადიკალს სოიას ცხიმოვანი მჟავებიდან. საკვები პროდუქტი საკვები ცხიმის სახით შეიცავს თხევად
ცხიმს მაგ. არაქისის ცხიმს და წარმოადგენს საფუძველს სალათის დენადი ან ნახევრადმყარი საკმაზის, მაიონეზის და
მარგარინის დასამზადებლად.
3. გამოყენების სფერო:
კვების მრეწველობა.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.