National Science Library of Georgia

უალკოჰოლო ღვინის სასმელის წარმოების ხერხი

უალკოჰოლო ღვინის სასმელის წარმოების ხერხი = Method for Production of Non-Alcoholic Wine Drink : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2004 1150 Y : (51) C 12 G 3/08 (IPC, 2006) / დავით ზოდელავა. - ქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 12 10 #23. - სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ; ცხრილი: 2.

(57) 1. ტექნიკური შედეგი სასმელის მიღების ტექნილოგიური პროცესის ხანგრძლივობის შემცირება და ასორტიმენ- ტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს სუფრის წითელი ღვინის დეალკოჰოლიზებას თერმული დამუშავების გზით, ფილტრაციას და ტარაში ჩამოსხმას, ამასთან ღვინის თერმული დამუშავება წარ- მოებს 70-80 C ტემპერატურაზე გაცხელებით სპირტის არაუმეტეს 1,2 მოც% შემცველო- ბამდე, ხოლო სასმელის ტარაში ჩამოსხმის წინ კონსერვანტის სახით მას ემატება სორ- ბატ კალიუმი 200 მგ. რაოდენობით ერთ ლიტრ სასმელში. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო და მცირეალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.

1150 ge Y 2004-12-10 published Sakpatenti

სასმელები უალკოჰოლო სასმელები მცირეალკოჰოლიანი სასმელები კვების მრეწველობა მეღვინეობა ღვინო
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.