National Science Library of Georgia

უალკოჰოლო ღვინის სასმელის წარმოების ხერხი (Record no. 16315)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 03897nam a22003137a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field Ge_NSL
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20191221223230.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 141211t2004 ge ||||| j 00| 0 geo d
013 ## - PATENT CONTROL INFORMATION
Number 1150
Country ge
Type of number Y
Date 2004-12-10
Status published
Party to document Sakpatenti
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title ge
084 ## - OTHER CLASSIFICATION NUMBER
კლასიფიკაციის ინდექსი C12G3/08
245 ## - TITLE STATEMENT
Title უალკოჰოლო ღვინის სასმელის წარმოების ხერხი
Statement of responsibility, etc დავით ზოდელავა.
246 ## - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title = Method for Production of Non-Alcoholic Wine Drink
Remainder of title : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE U 2004 1150 Y : (51) C 12 G 3/08 (IPC, 2006) /
264 ## - გამოცემის, წარმოების, დისტრიბუციის ცნობები
გამოცემის, წარმოების, დისტრიბუციის... ადგილი ქ. მცხეთა :
გამოცემის, წარმოების, დისტრიბუციის... სახელწოდება საქპატენტი,
გამოცემის, წარმოების, დისტრიბუციის... თარიღი პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 12 10 #23.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 4 გვ. ;
Other physical details ცხრილი: 2.
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc (57) 1. ტექნიკური შედეგი სასმელის მიღების ტექნილოგიური პროცესის ხანგრძლივობის შემცირება და ასორტიმენ- ტის გაფართოება. 2. არსი ხერხი ითვალისწინებს სუფრის წითელი ღვინის დეალკოჰოლიზებას თერმული დამუშავების გზით, ფილტრაციას და ტარაში ჩამოსხმას, ამასთან ღვინის თერმული დამუშავება წარ- მოებს 70-80 C ტემპერატურაზე გაცხელებით სპირტის არაუმეტეს 1,2 მოც% შემცველო- ბამდე, ხოლო სასმელის ტარაში ჩამოსხმის წინ კონსერვანტის სახით მას ემატება სორ- ბატ კალიუმი 200 მგ. რაოდენობით ერთ ლიტრ სასმელში. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, უალკოჰოლო და მცირეალკოჰოლიანი სასმელების წარმოება.
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term სასმელები
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term უალკოჰოლო სასმელები
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term მცირეალკოჰოლიანი სასმელები
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term კვების მრეწველობა
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term მეღვინეობა
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED
Uncontrolled term ღვინო
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ზოდელავა, დავით
Titles and other words associated with a name გამომგონებელი
9 (RLIN) 34168
710 ## - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME
9 (RLIN) 32583
Corporate name or jurisdiction name as entry element საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier http://www.sakpatenti.gov.ge/ka/search_engine/search/1/
Link text პატენტის სრული ტექსტი ნახეთ აქ
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=GEO&cat=2&search=%E1%83%AB%E1%83%98%E1%83%94%E1%83%91%E1%83%90
Link text სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული აღწერილობა მონახეთ აქ
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier http://www.sakpatenti.org.ge/index.php?sec_id=46&lang_id=ENG&cat=2&search=Search
Link text Search patent description for the utility model here
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme Universal Decimal Classification
Item type პატენტები
Holdings
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Home library Current library Shelving location Date acquired Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
    Universal Decimal Classification     ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2 კორპ. 2, საცავი 11.12.2014   C12G3/08 2014-5529 11.12.2014 U 2004 1150 Y 11.12.2014 პატენტები
Copyright © 2023 Sciencelib.ge All rights reserved.