Normal view MARC view ISBD view

ნუშის სიროფი ვლადიმერი გრძელიძე.

Contributor(s): გრძელიძე, ვლადიმერი, გამომგონებელი | საქართველოს ინტელექტუალური საკუთრების ეროვნული ცენტრი - საქპატენტი.
Material type: materialTypeLabelBookქ. მცხეთა : საქპატენტი, პატენტის გამოქვეყ.თარიღი და ბიულეტენის ნომერი (45): 2004 11 10 # 21.Description: სასარგებლო მოდელზე პატენტის სრული ტექსტი - 3 გვ. ; ცხრილი: 1.Patent information: 1140, Y, 2004-11-10, published, SakpatentiOther title: = Almond Syrup : სასარგებლო მოდელის პატენტი [ = Patent for utility model] : (11) GE Y 2004 1140 U : (51) A 23 L 2/00 (IPC, 2006).Subject(s): უალკოჰოლო სასმელები | სასმელები | კვების მრეწველობა | ნუში | სიროფიOnline resources: Search patent description for the utility model here Summary: 1.ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი სიროფი მას.%-ში შეიცავს 0,2-9 შაქარს, 0,5-9 რძეს, 0,001-0,05 ნუშის ესენ- ციას, 0,0005-0,004 ვანილინს, 0,001-1 მიხაკს, 0,001-1 ვანილის ესენციას, 1-20 ცალ კვერცხის გულს და 0,01-0,1 ყვითელ საკვებ საღებავს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, სიროფები უალკოჰოლო სასმელების წარმოებისათვის.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.

- პატენტის სრული აღწერილობისა და ტექსტის მოსანახად ქართულ ენაზე დააწკაპეთ მარჯვენა მხარეს ბმულზე „სხვა ძიებები“ და შემდეგ საქპატენტის შესაბამის ბმულზე.

1.ტექნიკური შედეგი სასმელის ორგანოლეპტიკური მახასიათებლების გაუმჯობესება და ასორტიმენტის გაფარ- თოება. 2.არსი სიროფი მას.%-ში შეიცავს 0,2-9 შაქარს, 0,5-9 რძეს, 0,001-0,05 ნუშის ესენ- ციას, 0,0005-0,004 ვანილინს, 0,001-1 მიხაკს, 0,001-1 ვანილის ესენციას, 1-20 ცალ კვერცხის გულს და 0,01-0,1 ყვითელ საკვებ საღებავს. 3.გამოყენების სფერო კვების მრეწველობა, კერძოდ, სიროფები უალკოჰოლო სასმელების წარმოებისათვის.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას