Normal view MARC view ISBD view

Encyclopedia of food technology / [edited by] Arnold H. Johnson, Martin S. Peterson.

By: Johnson, Arnold Harvey, 1896-.
Contributor(s): Peterson, Martin S.
Material type: TextTextSeries: Encyclopedia of food technology and food science series ; v. 2.Publisher: Westport, Conn. : Avi Pub. Co., 1974Description: xv, 993 p. : ill. ; 27 cm.ISBN: 0870551574.Subject(s): Food industry and trade -- Encyclopedias | კვების მრეწველობა | კვების მრეწველობა და ვაჭრობა | კვების მრეწველობის ენციკლოპედიაDDC classification: 664/.003 LOC classification: TP368.2 | .J63
List(s) this item appears in: Encyclopedias
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
საცნობო საცნობო ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2
კორპ. 2, საცავი
664(030.1)=20 (Browse shelf) И 417 Not for loan 2016-19259

Includes bibliographies and index.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

ეროვნული სამეცნიერო ბიბლიოთეკა 2010 - 2019

გაუგზავნე შეკითხვა ან მოთხოვნა ბიბლიოთეკას